Vad vi gjort

  • Branschriktlinjer för Fisk och Skaldjur
  • Branschriktlinjer för Temperaturindikatorer (kommer i ny reviderad upplaga av Temperaturdisciplin)
  • Branschriktlinjer för Temperaturdisciplin
  • Transport av köttfärs – mikrobiologisk riskbedömning avseende temperatur
  • ”Glaceringstest” – ackrediterad metod för avglacering fisk & skaldjur
  • ”Ta tempen rätt” – snabbguide (folder)
  • ”Ta tempen rätt” (tre filmer om hur man tempar rätt)
  • Snabbguide ”Avglacering av fisk & skaldjur”
  • ”Du kan vinna på att låta svinnet försvinna”  (2 filmer och en folder)
  • Utbildning - Kompetenslyftet ”Obruten kyl- och fryskedja” – utbildning
  • ”Kalla Fakta” – 130 sidor fakta om djupfryst och kylt
  • Matkristallen - Sveriges största mattävling för bliviande kockar
  • "Lönsammare Krog" - effekterna av att arbeta med förberedda livsmedel i restaurang
  • ”Allt om djupfryst – en handbok om djupfrysta  livsmedel” – utbildningsbok för gymnasieskolan
  • ”Minska svinnet genom hantera kylda och djupfrysta produkter rätt – bred informationsinsats till butiker och restauranger”   
  • ”Vinn utan Svinn” – magbok om hur man minskar svinnet i Foodservice
  • Ambassadörskit om Svinn